Obavijesti Video Pretražite Navigacija

32-godišnjak uzgajao i preprodavao marihuanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velikogorička policija dovršila je kriminalističku obradu nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom za kojeg se osnovano sumnja da je počinio kažnjivo djelo zloporabe opojnih droga.

Sumnjiči ga se da je u svibnju u šumi uz rijeku Savu, između naselja Drenja Ščitarjevskog i Leknena, na pripremljenom zemljištu posijao sjemenke indijske konoplje. Biljke je uredno obrađivao, a drogu je pakirao u manje pakete i preprodavao na ilegalnom tržištu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge

U utorak, 7. listopada oko 11 sati policija je zatekla osumnjičenoga 32-godišnjaka kako siječe stabljike indijske konoplje i trpa ih u vreće.

Utvrđeno je da je na plantaži izraslo 165 stabljika indijske konoplje te da je osumnjičenik ubrao 8755 grama cvjetnih vrhova i listova te biljke.

Na temelju sudskog naloga policija je istog dana premetnula osumnjičenikovu kuću u Sesvetama, gdje je pronašla digitalnu vagu i prozirne plastične vrećice u kojima je bilo više od kilograma te droge.

Nakon kriminalističke obrade osumnjičenik je uz kaznenu prijavu priveden u istražni centar Županijskoga suda u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene