Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOSIO JE KACIGU

Motociklist pretjecao traktor i frontalno se sudario s automobilom: "Vraćao se s pogreba prijatelja, poginuo je dva kilometra od kuće"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (29) izgubio je život u prometnoj nesreći nakon što je pokušao preteći traktor, a da se nije uvjerio da to može napraviti na siguran način. Poginuo je na mjestu događaja.

U subotu oko 16.50 sati, 29-godišnjak je upravljao motociklom Yamaha nenaseljenim dijelom između mjesta Zdenčac i Palešnik. Nakon što je prošao naseljeni dio, odlučio je da će preteći traktor za koji je bio priključen radni stroj. Motociklist je nosio zaštitnu kacigu.

"Budući da se 29-godišnji motociklist nije uvjerio da pretjecanje može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, motociklom je udario u prednji dio osobnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 49-godišnjak. Nakon sudara, 29-godišnji motociklist je pao te je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo", navela je policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EMISIJA INFORMER Što nakon prometnih nesreća? Istražili smo koliko traju sudski procesi i u kojim okolnostima štetu pokriva osiguranje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tragedija FOTO Teška nesreća na autocesti A3 kod čvora Ivanić Grad: Jedna osoba je poginula, a jedna je teže ozlijeđena

Vozač automobila je zadržan na liječenju, a dvoje putnika su lakše ozlijeđeni. Cesta je bila zatvorena za sav promet, a promet se odvijao obilaznim pravcima Garešnica – Ilovksi Klokočevac – Hercegovac.

Kako doznaje Mojportal mladić je poginuo oko dva kilometra od svoje kuće, a vraćao se s pogreba prijatelja koji je tragičnos tradao na motoru.

"Na motoru se vraćao svojoj kući iz Kutine gdje je bio na sahrani prijatelju koji je poginuo na motoru. Nevjerojatno, ali istinito. Poginuo je svega dva kilometra od svojeg doma", navela je poznanica obitelji.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene