Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta 165.000 kuna

20-godišnjak optužen za 23 krađe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci podignulo je optužnicu protiv 20-godišnjaka zbog 23 kažnjiva djela, od kojih 20 teških krađa, dvije obične krađe i jedno oduzimanje tuđe stvari, izvijestilo je Državno odvjetništvo.

Tereti ga se da je od studenoga 2011. do travnja ove godine pljačkao na području Novog Vinodolskog, Bribira i Crikvenice. U optužnici stoji da je provaljivao u obiteljske kuće i odnio predmete i novac u vrijednosti od 165.000 kuna.

Općinski sud odredio je na temelju prijedloga Općinskoga državnog odvjetništva da se 20-godišnjak zadrži u istražnom zatvoru radi sprječavanja bijega i ponavljanja kažnjivih djela. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Tragovi) Pljačke koje su zgrozile sve 'Tragovi' donose potresne priče o ubojstvima zaštitara i policajaca koji su stradali na dužnosti Slika nije dostupna Harali Zagrebom Uhvaćeni provalnici koji su se nakrali robe vrijedne 525.000 kuna

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene