Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ZET: promjene u prometu od 4. do 5. travnja za boravka predsjednika Busha u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za boravka predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Georgea W. Busha u Zagrebu, od 4. do 5. travnja 2008., ZET uvodi privremene promjene u javni gradski prijevoz, priopćio je Ured za odnose s javnošću Zagrebačkog holdinga - podružnice Zagrebački električni tramvaj.

Neposredno prije i u trenutku prolaska štićene kolone vozila zagrebačkim ulicama ZET će, kao i svi drugi sudionici u prometu, postupiti po naputku policije, odnosno privremeno će zaustaviti ili preusmjeriti promet s trase koju će, u skladu s potrebama, policija zatvoriti.

Pročitajte i ovo ZET auobusi Novo povećanje Radnicima u Zagrebačkom holdingu i ZET-u rastu plaće, a mijenjat će se i koeficijetni za vozače Pronađen je Krunoslav Đurec Nepoznate okolnosti "Živ je i zdrav": Pronađen ZET-ovac za kojim se tragalo pet dana

U ZET-u navode kako trenutačno raspolažu informacijom o posebnoj regulaciji prometa zbog koje će autobusna linija 118 (Trg Mažuranića - Voltino) biti skraćena od petka, 4. travnja, u ponoć do subote, 5. travnja, u 16 sati. U tom će vremenu autobusi voziti na relaciji Magazinska-Voltino po uobičajenu voznom redu.

Postaja Ilirski trg, kojom se koristi autobusna linija 105 (Kaptol-Britanski trg) ukida se u subotu, 5. travnja 2008. u 7 sati.

U ZET-u očekuju i promjene na trasama dnevnih tramvajskih linija 12, 13, 14 i 17 te na noćnim 32 i 34 koje će eventualno zaobilaziti Savsku cestu na dijelu od Vodnikove do Rooseveltova trga, odnosno Frankopanske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene