Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevnik Nove TV, večeras u 19.15

Zavijorili zastavu Hrvatske na vrhu Kilimandžara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni su uspješni sportaši, dobitnici rektorovih nagrada, top-stipendisti, najbolji studenti na godini, neki u rukama imaju i po dvije diplome, nabrajati bismo mogli još dugo, jer riječ je o uistinu posebnim dečkima.

Vitomir Maričić, Zoran Nebić, Sandro Erceg, Ivan Fućak, Nebojša Nikolajev i Siniša Knežević - studentska je to šestorka koja se odvažila na velik projekt i uspjela ga realizirati od početka do kraja. Nakon teškog uspona zaviorili su našu zastavu na najviši Afrički vrh - Kilimanđaro!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kvadriplegičar velikog srca Nema ni ruke ni noge a popet će se na Kilimanjaro! Slika nije dostupna Bolja Hrvatska vas upoznaje U RH dovodi stručnjake s prestižnih sveučilišta

Nije to bilo lagano. Pripreme, fizičke, ali i one organizacijske trajale su mjesecima. Trebalo je pronaći sponzore, prikupiti dokumentaciju, napraviti plan puta i samog uspona. Njihov entuzijazam i volja odveli su ih na 5895 metara visoku planinu, a o iskustvima i doživljajima s avanture života mogli bi nam ispričati stotine priča. Što ih je oduševilo, kako su proživljavali krize dok su se penjali, kakav je osjećaj biti na vrhu Afrike pogledajte večeras u Dnevniku Nove TV u 19.15, jer ovi zgodni i pametni dečki su Bolja Hrvatska!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene