Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolja Hrvatska

Oni imaju rješenje za svaki oblik rekreacije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri diplomirana kineziologa i jedan web developer - Josip, Dalibor, Darko i Maja svoju ljubav prema sportu pretvorili su u poduzetnički pothvat.

Kada snage udruže tri diplomirana kineziologa i jedan web developer, nastaju internetska stranica i aplikacija za sportsku rekreaciju!

Pročitajte i ovo Skijalište Cervinia u Italiji Talijansko skijalište VIDEO Drama u žičari: Jak vjetar gotovo otkinuo gondole pune putnika Bolja Hrvatska 25.03.2024. - 5 Bolja Hrvatska Kad ne izrađuje nagrađivanu tjesteninu, radi u vrtu, a prepreka mu nisu ni godine ni autizam: "Takvo se dijete rađa valjda jednom u 1000 godina"

Josip, Dalibor, Darko i Maja svoju ljubav prema sportu pretvorili su u poduzetnički pothvat, a njihova stranica u samo par koraka vodi vas do niza sportsko-rekreacijskih aktivnosti. U njihovoj ponudi su skijanje, rafting, planinarenje, kajak itd.

Uspješni posao u Hrvatskoj: Svojim zaposlenicima plaćaju i stanarinu!

Stranica takvog tipa u Hrvatskoj do pokretanja njihove inicijative nije postojala, a u prvih godinu dana koliko postoje okupili su nekoliko tisuća korisnika i uloženi novac im se već isplatio. Njihovu priču pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19 i 15, u rubrici Bolja Hrvatska!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene