Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevnik Nove TV, večeras u 19.15

Od svijeće za krštenje sina do uspješnog biznisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
2007. godina jako je posebna za Sandru Kranjec i njezinu obitelj. Tada je krenula njihova obiteljska poduzetnička priča sa svijećama.

Možda ne zvuči pretjerano zanimljivo na prvi pogled. Istina, proizvođača svijeća u Hrvatskoj je mnogo, no nije riječ o bilo kakvim svijećama – nego o unikatnima! Ideja je kernula kada Sandra za krštenje svog starijeg sina nikako nije mogla pronaći svijeću kakvu je željela – da bude posebna, elegantna, baš za njega. Odlučila ju je napraviti sama!

Pročitajte i ovo Svijeće na mjestu prometne nesreće u kojoj je poginula mlada rukometašica - 3 prometna nesreća u Dicmu Prizori koji slamaju srce: Mještani se opraštaju od mlade rukometašice koja je tragično izgubila život na cesti Ilustracija Neće biti govora "Ova tragedija je alarm": Zagrepčani pale svijeće u znak podrške Beogradu

Ta svijeća danas joj, nakon nekoliko godina u poslu ne djeluje nimalo atraktivno, jer praksom je Sandra postala prava umjetnica izrade svijeća. Svaka je kaže posebna, ukrasi su rađeni 100 posto ručno – nema tu masovne proizvodnje. Bilo da je riječ o krštenju, vjenčanju, rođendanu, Uskrsu ili bilo kojoj drugoj prigodi – klijenti samo trebaju reći što žele.

Cijelu priču pogedajte večeras u Dnevniku Nove TV u 19.15.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene