Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U studentskoj sobi

Mlada Šibenčanka stvara kreacije koje će nositi cijeli svijet!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pavla Aleksić proglašena je jednom od deset najboljih mladih dizajnera na svijetu. Bila je na čelu dizajnerskog tima koji je stvarao zimsku kolekciju za najpoznatije high street brendove.

U samo desetak kvadrata studentske sobe u Zagrebu, nastaju kreacije koje će nositi cijeli svijet!

Mlada Šibenčanka Pavla Aleksić studentica je Tekstilno tehnološkog fakulteta, do diplome ju dijeli još samo završni rad, no njezino ime već je poznato u dizajnerskim krugovima.

Iva Tolić: Hrvatica među TOP 40 najboljih biologa svijeta!

Pavla je proglašena jednom od deset najboljih mladih dizajnera na svijetu. Laskava titula odvela ju je u Šangaj i Moskvu, gdje je bila na čelu dizajnerskog tima koji je stvarao zimsku kolekciju za najpoznatije high street brendove. Tako će se kaputi iz ruku 23- godišnje dizajnerice nositi u cijelom svijetu.

Kako izgledaju njezine kreacije, ali i rad u svega 10 četvornih metara, pogledajte večeras u Boljoj Hrvatskoj u Dnevniku Nove TV u 19.15 sati.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu" Bolja Hrvatska: dr. Luka Matak - 3 Bolja Hrvatska Mladi hrvatski doktor uvodi nove metode liječenja i niže svjetske uspjehe, a dosad je porodio oko 700 djece i - ima još velikih planova

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene