Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Želite voziti Cayenne, BMW 4 Cabrio, S Klasu? Od sad je moguće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
ZAGREB, 15. travanj 2014. – „Mnogo puta do sad sam se susretao s vlastitom željom i pitanjem hoću li ikada biti u prilici voziti auto svojih snova. Glavom su mi strujali najnoviji modeli Mercedesa, BMW-a, Audija, Porchea. Neke od njih sam isprobao zahvaljući dobrim ljudima koje poznajem, no to je bila tek uživancija na ruti do lokalne trgovine i nazad“.

Ovo su riječi jednog od prvih klijenata Fleetove nove ponude pod nazivom Elite koja je na snazi od sredine travnja ove godine. Dotični gospodin Branimir je čuo za Fleetovu ponudu vozila i odlučio unajmiti Porsche 911 na jedan dan. O čemu je točno riječ?

FLEET rent-a-car je pokrenuo projekt kojim su tržištu ponudili jedinstvenu mogućnost najma najluksuznijih vozila. Iako su i do sad domaće rent a car kuće nudile opciju najma vozila visoke klase, ova usluga ide korak dalje i nudi dodatnu čar luksuza ponudom najspektakularnijih vozila na tržištu. Tako su u ponudi trenutno Audijevi i BMW-ovi najjači modeli, uključujući Seriju 4 Cabriolet, Mercedese B, C, ML, S i GLA-klase. Zatim Jeep Grand Cherokee Overland, Porsche Cayenne, a u ponudi je i mogućnost najma Porsche 911 i Panamere.

Cijene najma variraju od modela do modela. Kreću se od 1187 kuna za najmanji najpovoljniji Audi A3 Cabrio do 4187 kuna za Porsche Cayenne. Riječ je o dnevnom najmu bez dodatnog osiguranja, koje klijenti mogu uzeti po cijeni od 100 do 625 kuna na dan. Osiguranje nije obavezno budući je osnovni kasko uračunat u cijenu najma. Kod preuzimanja vozila neophodna je važeća kreditna kartica. Preko nje se autoriziraju sredstva kao garancija plaćanja najma i mogućih dodatnih troškova (oštećenja, kašnjenja, nedostatak goriva, kazne za prometne prekršaje...).

Povod pokretanja FLEET ELITE projekta potreba je tržišta za ovakvim tipom najma. Krešimir Dobrilović iz FLEET rent a cara naglašava kako je tržište do nedavno nailazilo na probleme kako partnerima ponuditi najvišu klasu vozila. „Shvatili smo da ovaj tip potražnje sustavno raste. Upravo iz tog razloga odlučili smo investirati u navedeni projekt za koji smo sigurni da će opravdati naša očekivanja. Kompletnu ponudu smo između ostalog predstavili i stranim partnerima koji su vrlo zainteresirani“.

Vodstvo Fleeta, tvrtke članice TRCZ Grupe očekuju da će potražnja za luksuznim autima biti najviša tijekom ljetnih mjeseci. No, sigurni su da će i domaća klijentela koristiti vozila najviše klase. U prvom redu za specijalne prigode poput vjenčanja, poslovne prezentacije ili jednostavno za vlastito zadovoljstvo vozeći modele koji predstavljaju vrh tehnološkog dosega moderne auto industrije.

Zanimljivost za kraj je kako su i neke filmske produkcije pokazale interes za određene specifične modele koje namjeravaju koristiti prilikom snimanja sadržaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene