Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nacionalna prezentacija

[VOZILI SMO] Volvo XC90

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Volvo je dugo pripremao novi XC90. Nakon mnogo teasera i najava, druga je generacija uspješnog SUV modela predstavljena u kolovozu prošle godine. Sada, možemo reći i napokon, novi XC90 postaje dostupan i na našem tržištu. Cijene ovog atraktivnog modela počinju od 567.580 Kn.

 

Pročitajte i ovo Švedska vojska, ilustracija Ključna uloga Mogu li oni riješiti problem Ahilove pete NATO-a? "Mi smo jedna od rijetkih nacija koje se mogu nositi s ovakvim okruženjem" Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi

Početkom proteklog tjedna, u slovenskim Mokricama hrvatskim je medijima predstavljena dugoočekivana druga generacija modela XC90. Riječ je o velikom i visokosposobnom SUV modelu koji može biti opremljen i sa sedam sjedala te ujedno i tehnički iznimno naprednom automobilu.

Volvo XC90 dostupan je uz jedan benzinski i jedan dieselski motor (T6 i D5) te u hibridnoj plug-in izvedbi (T8 Twin Engine). Također, automobil je moguće naručiti u izvedbi s pet ili sedam sjedala, a tu su i tri paketa opreme (Momentum, Inscription i R-Design) te čak 11 paketa opcija kao i vrlo dug popis dostupne dodatne opreme. Cijene se kreću u rasponu između 567.580 i 773.990 Kn...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene