Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Međunarodna prezentacija

[VOZILI SMO] Opel Mokka 1.6 i Insignia 2.0 CDTI

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osvježavanjem palete motora u Mokki i Insigniji, proizvođač iz Rüsselsheima je podigao stepenicu ekonomičnosti i uglađenosti svoje CDTI ponude. S novim smo se motorizacijama ovih popularnih modela upoznali na zavojitim cestama Irske.

 

Pročitajte i ovo Ilustracija Požurite na pumpu Vlada donijela odluku: Od utorka rastu cijene goriva Slika nije dostupna VRUĆI METAL Uvjerljivo najbrži Opel ove godine, a to nije jedina novost!

Proteklog tjedna, u okolici Dublina u Republici Irskoj imali smo jedinstvenu priliku isprobati dieselske motore iz programa koji, ne bez razloga, Opel naziva svojom Dieselskom ofenzivom. Naime, njemački je proizvođač sve bliže ostvarenju plana koji najavljuje da će u razdoblju od 2012. do 2016. godine na tržišta lansirati tri nove obitelji pogonskih strojeva s čak 13 motora čime će obnoviti 80 posto svoje ponude. U istom razdoblju, tvrtka pokreće razvoj nekoliko novih prijenosnih sustava.

Najnoviji predstavnik ovog sveobuhvatnog plana, o kojem smo već pisali u izvještaju s prezentacije održane u opelovom razvojnom središtu u mjestu Rodgau-Dudenhofen, je 4-cilindrični pogonski stroj 2.0 CDTI namijenjeni modelu Insignia.

Također, popularna je Mokka sada dobila već ranije predstavljeni 1,6-litreni CDTI. Zahvaljujući značajnom smanjenju NVH karakteristika (buka, vibracije i grubost u radu) Opel svoje nove motore naziva "supertihim" ili "šapćućim dieselima" (Whisper Diesel). Ovi motori, snage od 136, odn. 170 KS, ugrađeni u opelove modele Mokka (1.6 CDTI) te Insignia (2.0 CDTI) na naše tržište stižu početkom svibnja...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene