Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrvatska prezentacija

[VOZILI SMO] Jeep Renegade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Model Renegade uvodi Jeep u kategoriju kompaktnih SUV modela. Potpomognut vrhunskom opremom, modernim motorima i pogonom na sva četiri kotača, ovaj se okretni automobil izdiže iznad konkurencije značajkama tipičnim za svoju marku. Cijene kreću od 180.705 Kn.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Napokon! Objavljena prva fotografija Fiata 500X Slika nije dostupna Nastavak uspješne priče Fiat najavio model 500X

Nakon svjetske premijere na salonu automobila u Ženevi u ožujku i američke premijere na međunarodnom salonu u New Yorku u lipnju, novi Jeep Renegade, maleni SUV, sada je predstavljen i hrvatskim medijima na prezentaciji održanoj ovog tjedna u okolici Zagreba. Novi Jeep Renegade proširuje postojeću liniju vozila ove marke u brzošireći segment SUV vozila, a pritom ostaje vjeran avanturističkom stilu života i 4x4 pogonu prema kojem je Jeep poznat.

Jeep Renegade, prvo vozilo iz tvrtke Fiat Chrysler Automobiles razvijeno je u zajedničkoj suradnji talijanskih i američkih dizajnera i inženjera te je prvi model u povijesti marke koji će se u cijelosti proizvoditi u Italiji, u obnovljenoj tvornici SATA u Melfiju (Basilicata). Ovaj novi Jeep, rezultat spoja dizajna, funkcionalnosti i off road stručnosti američke marke, koja je već 73 godine sinonim za slobodu i vožnju te stila i dinamičkih značajki koji su zaštitni znak talijanskih automobila diljem svijeta.

Cijene Jeepa Renegade kreću od 180.705 Kn koliko je potrebno izdvojiti za izvedbu 1.6 E-TorQ EVO FWD Sport do 294.479 Kn koliko stoji izvedba 2.0 MultiJet Autom. 4WD Trailhawk. Ukupno je u ponudi 10 verzija Jeepa Renegade...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene