Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nacionalna prezentacija

[VOZILI SMO] Hyundai i20

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Atraktivni, novi i20 kreće u veliko osvajanje tržišta. Potpomognut modernim izgledom, funkcionalnom unutrašnjošću i bogatom opremom, hyundaijev mališan mogao bi pokvariti račune mnogima u B segmentu. Cijene kreću od 79.990 Kn.

 

Pročitajte i ovo Južnokorejski predsjednik i prva dama klopka ili korupcija? Skupocjena Diorova torbica mogla bi koštati vlasti predsjednika moćne države Kim Jin-pyo na Dolcu - 2 Dočekali ga Plenković i Jandroković Šou na Dolcu: Visoki gost iz Koreje nabio šiltericu na glavu pa limune pokušao platiti karticom

Priča o hyundaijevom B segmentu započinje 2002. godine predstavljanjem modela Getz. Bio je to malen i simpatičan automobil koji je nudio dovoljno, uz skromnu cijenu čime je osvojio sasvim solidan broj kupaca i u nas. Šest godina kasnije, pod novom nomenklaturom s početnim slovom "i", Hyundai je na pariškom salonu otkrio Getzovog nasljednika, model i20. Redizajn, koji je prikazan u svibnju 2012. produžio je vijek ovom popularnom mališanu kako bi ostao svjež do predstavljanja nove generacije. Konačno, prošle godine Pariz je još jednom bio mjestom predstavljanja, a druga generacija Hyundaija i20 sada je pristigla i na naše ceste.

Na hrvatskom se tržištu nudi ukupno 16 izvedbi modela i20. Cijene kreću od 79.990 Kn koliko je potrebno izdvojiti za početni, benzinski model, preko 101.990 Kn koliko stoji početni dieselaš pa do 121.990 Kn što je cijena najopremljenije verzije. Narudžbe se već zaprimaju, objavljeno je na konferenciji za domaće medije održanoj pred dva dana u Zagrebu...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene