Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Volkswagen Tiguan od sada u R izdanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa iz Wolfsburga odlučila je nabaciti još malo šarma i karaktera na nedavno redizajnirani Tiguan. Ovaj popularni SUV od sada će se moći naručiti s R-Line paketom opreme.

VW Tiguan, najuspješniji SUV na njemačkom tržištu, izuzetno je popularan na cijelom europskom tržištu a s novim redizajnom za 2012. godinu to se neće skoro promijeniti. Volkswagen je stoga odlučio nagraditi lojalnost svojih kupaca i razvio R-Line pakete opreme za unutarnji i vanjski izgled vozila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Održana 4. velika utrka ubrzanja – tko je ovaj put najbrži? Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine?

R-Line paket opreme dolazi u dvije varijante, za vanjski i unutarnji izgled automobila. Oba paketa dolaze isključivo sa ''Sport & Style'' modelima te donose cijeli niz vizualnih poboljšanja.

Estetske nadogradnje na vanjskom dijelu vozila uključuju agresivniji prednji i stražnji branik te krovni spojler i crni difuzor. R-Line oznaka na rešetci hladnjaka, novi aluminijski pragovi i 19-inčni alu naplatci s gumama dimenzija 255/40/19 također ulaze u novi R-Line paket opreme. Spomenuti paket biti će dostupan po cijeni od 2.460 eura (18.450,00 kn) a dolazi u kombinaciji sa sljedećim bojama karoserije: Candy White, Reflex Silver Metallic, Deep Black Pearl Effect, Night Blue Metallic, te Pepper Gray Metallic.

Kupci koji se odluče na R-Line paket za unutrašnjost automobila dobiti će sportska sjedala za vozača i suvozača, ponudu novih materijala za presvlake, sportski upravljač, aluminijske papučice i R-Line oznake. U ponudi su i kožne presvlake koje podižu cijenu paketa sa 840 (6.300,00 kn) eura na 2.120 eura (15.900,00 kn).

Ponuda motora ostaje ista a to znači 4 benzonca i 3 dizelaša:
Benzinci: 1.4 TSI (122 KS), 1.4 TSI BlueMotion (160 KS), 2.0 TSI (180 KS) i 2.0 TSI (210 KS).
Dizelaši: 2.0 TDi blue Motion (110 KS), 2.0 TDi blue Motion (140 KS) i 2.0 TDi (170 KS)

Iako su nadogradnje koje dolaze s R-Line paketom opreme isključivo estetske prirode, novi Tiguan izgleda još dinamičnije i privlačnije. Prema trenutnim informacijama, R-Line paket opreme za sada će biti dostupan samo Europljanima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene