Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova Vipnetova usluga

Vip auto nadzor za povećanje učinkovitosti voznog parka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vip auto nadzor, nova Vipnetova usluga za praćenje vozila GPS tehnologijom, vrlo je jednostavna za korištenje, a pomoću mobilne jedinice u vozilu koja komunicira putem mobilne mreže korisnik je u mogućnosti na zaslonu računala primati podatke o kretanju vozila.

Vipnet je prvi mobilni operater koji je uveo ovu uslugu na tržištu, i to na zahtjev korisnika, a ovakva specijalizirana usluga pomaže u povećanju učinkovitosti tvrtki koje imaju vlastiti vozni park. Cijena mobilne jedinice je 491 kunu, a mjesečna pretplata za uslugu 111,93 kune. Prvih 30 dana je korištenje usluge besplatno za sve korisnike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wi-Fi koji ne poznaje prepreke Slika nije dostupna Suradnja Telekom i OTT industrije Super vibre uz Vip i Viber

Usluga Vip auto nadzor omogućuje uspješnije upravljanje troškovima voznog parka jer praćenje kretanja vozila utječe na smanjenje prijeđene kilometraže vozila, prekoračenja brzine, prosječne brzine kretanja i potrošnju goriva. Za korištenje usluge nije potrebno instalirati dodatni softver, dostatan je pristup internetu i e-mail adresa, svaki novi korisnički račun mora se registrirati na http://nadzor.vip.hr, a Vipnet pruža podršku 7 dana u tjednu 24 sata na dan.

'Vip auto nadzor je odličan izbor za našu tvrtku jer nam omogućuje povećanje brzine usluge i efikasnosti uz smanjenu potrošnju goriva. Tvrtka Slavia je ekskluzivni zastupnik vodećih svjetskih prehrambenih marki te nam je vrlo bitno svim našim kupcima, od najvećih maloprodajnih lanaca pa do najmanjih delikatesnih trgovina, pružiti vrhunsku kvalitetu distribucije. Korištenjem usluge Vip auto nadzor, ne samo da smo smanjili troškove, već smo povećali profit poboljšanom kvalitetom distribucije i konkurentnosti na tržištu!' rekao je Mirko Bašić, direktor tvrtke Slavia i jedan od prvih korisnika usluge.

Usluga Vip auto nadzor razvijena je u suradnji s tvrtkom Convivo članicom GISDATA Grupe, a omogućuje korisnicima da u svakom trenutku mogu pratiti kretanje vozila u Hrvatskoj i inozemstvu, pregledati kretanja vozila u prošlosti, pregledati detaljne statistike korištenja vozila, te u konačnici smanjiti brigu o svojim vozilima.

Više informacija na www.vipnet.hr

 

.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene