Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi gradski model

[VIDEO] Suzuki za Frankfurt najavio Baleno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanski je proizvođač pred frankfurtsku premijeru objavio video najavu svog novog kompaktnog hatchbacka s petorim vratima koji će nositi naziv Baleno.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEST Vitara je najbolji benzinski SUV? Slika nije dostupna Koji je vaš izbor? Top 10 modela automobila iz Ženeve na listi želja Hrvata

Ako vam se njegova silueta čini donekle poznatom to je zato jer je Baleno ustvari nastavak priče započete s konceptnim modelom iK-2 koji je predstavljen ranije ove godine na ženevskom auto salonu. Baleno je dakle njegova produkcijska izvedba koja bi se uskoro trebala naći na tržištu.

Čini se kako su u Suzukiju odlučili igrati na sigurno pa je ukupni dojam dizajna produkcijske izvedbe dosta konzervativniji nego što je bio onaj najavne studije, što je možda i razumljivo za jedan cijenom pristupačniji model. Dimenzije mu za sada nisu poznate, no službeni ga navodi opisuju kao kompaktni model.

Unutrašnjost bi trebala ponuditi više no dovoljnu prostora za jedan gradski model, a za sada se zna i kako će ga pokretati 1,0-litreni BoosterJet turbobenzinski motor s izravnim ubrizgavanjem. Riječ je o novoj pogonskoj jedinici koja će omogućiti "dostatnu količinu snage i odličnu ekonomičnost", a zahvaljujući laganom automobilu i "dovoljnu količinu dinamičnosti i agilnosti".

Uskoro više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene