Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najava za manju limuzinu

[VIDEO] Porsche dodatno predstavio konceptni Mission E

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porsche je objavio tri nova video zapisa u kojima nešto detaljnije predstavlja svoju ovogodišnju frankfurtsku zvijezdu, odnosno konceptni model Mission E.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vozač teško ozlijeđen Svjedokinja o nesreći na Cresu: "Prelazili su nas Porschei, njih 5-6. Išli su 200 na sat, mislili smo da je čovjek mrtav" Slika nije dostupna Nesreća u Mlinovima VIDEO/FOTO Ajoj, kakav peh! Najskuplji auti stigli u Zagreb, jedan se sudario s Ford Fiestom

Podsjetimo, riječ je o električnoj sportskoj limuzini s pogonom na sva četiri kotača koja bi mogla poslužiti kao izravna najava za novu, od Panamere nešto manju, limuzinu u medijima prozvanu Pajun (Panamera Junior).

U svakom slučaju novo razvijeni električni pogonski sklop će se svakako naći na tržištu. Radi se o pogonu snaga veće od 600 KS, a s njim Mission E može ubrzati do 100 km/h za 3,5 sekundi, do 200 za manje od 12 sekundi, dok mu se autonomija kreće iznad 500 km, od čega je 400 km dostupno već nakon 15 minuta punjenja.

Na priloženim video zapisima možete pogledati četiri video zapisa, jedan stariji i tri nova te se dodatno upoznati s ovim automobilom.

 

 

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene