Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svidio im se

VIDEO: Ljubav između hokejaša Medveščaka i Citroena C3

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Klizalište na zagrebačkom Tuškancu prošle je subote bilo jedno od najposjećenijih mjesta u Zagrebu. Nekoliko tisuća znatiželjnika družilo se s hokejašima Medveščaka, koji su tako još jednom potvrdili svoj zvjezdani status.

'Navijači i svi ostali su spektakularni. Bolje nego bilo gdje u Europi. To je spektakularno. Zagreb je sjajan grad', rekao nam je Johnatan Filewich, hokejaš kluba Medveščak. Druženje i klizanje sa zvijezdama Medveščaka, organizirao je Citroen. U središnju pažnje bilo je specijalno izdanje C3 posvećeno ovom hokejaškom klubu.

Pročitajte i ovo Pet dobrih razloga zbog kojih bi vaš idući automobil trebao biti električni - 20 Pokrovitelj Citroen Nema mjesta dilemi: Pet dobrih razloga zbog kojih bi vaš idući automobil trebao biti električni Slika nije dostupna Koncert u domu sportova FOTO: Veliki oproštajni tulum Faithlessa u Zagrebu

Bogato opremljeni C3 stoji 79.900 kn, dok je novi C4 u prodaji od početka veljače, uz cijenu od 94.900 kuna te posebnom ponudom financiranja uz kamatu od 4 posto. Citroen je službeno vozilo Medveščaka. U klubu koriste 18 vozila, a najveće zvijezde voze C3 i vrlo ih je lako prepoznati.

'Najbolji koji sam vozio'

'Dolazim iz malog grada koji ima otprilike 15 tisuća stanovnika i svi voze Pick-up kamionete, velike SUV-je i slične automobile. U Europi sam već devet godina, vozio sam priličan broj malih automobila i ovo je jedan od najboljih automobila koje sam vozio otkad sam došao', istaknuo je Robby Sandrock, hokejaš kluba Medveščak.

I desno krilo Medveščaka dolazi iz istog dijela Kanade tako da njegov odabir privatnog automobila ne iznenađuje. Kaže da se u njemu voli vozikati i da mu to predstavlja pravi užitak. Iduću utakmicu Medveščak igra u Domu sportova, a na cesti ih u Citroenu možete vidjeti svakog dana.

Emisiju Automotiv pratite nedjeljom ujutro na programu Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene