Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 280 KS

[VIDEO] Honda najavila ženevsku premijeru za produkcijski Civic Type R

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Honda je i službeno potvrdila kako će na ovogodišnjem ženevskom auto salonu početkom ožujka predstaviti produkcijsku izvedbu modela Civic Type R.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NSX dolazi sljedeće godine Honda - Novi Civic stiže 2017. Slika nije dostupna Međunarodna prezentacija [VOZILI SMO] Honda Civic Type R

Podsjetimo, Honda nam je u posljednje vrijeme u dva navrata predstavila konceptne najave ovog automobila. Obje verzije su bile dizajnom vrlo bliske jedna drugoj, a tako i konačnom produkcijskom modelu, koji će se od njih prvenstveno razlikovati ponešto ublaženim dizajnom, no velike razlike ne treba očekivati.

Recimo i kako će ovaj automobil pokretati 2,0-litreni 4-cilindrični turbobenzinski motor snage iznad 206 kW, odnosno 280 KS. Također, iz Honde su potvrdili i kako će ovaj model biti opremljen prilagodljivim sportskim ovjesom, +R prekidačem pritiskom kojega će se povećati odzivnost upravljača i motora.

Početak prodaje je zakazan za drugu polovicu ove godine.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene