Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snaga, veličina, luksuz

VIDEO: Automobil koji vožnju čini pravim zadovoljstvom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ime Jeep oduvijek je bilo sinonim za vozila iznimnih terenskih sposobnosti, a nekada je Grand Cherokee, bio jedini luksuzni SUV koji ste mogli nabaviti. Odjednom, dogodila se prava ekspanzija europskih konkurenata i Amerikanci su pomalo gubili primat da bi ga, konačno, i potpuno izgubili. No, Grand Cherokee se ne predaje te uvijek zadržava svoje vjerne kupce.

Novi se Grand Cherokee koristi istom formulom uspjeha kao i njegov prethodnik. Odiše snagom, veličinom i luksuzom. Pojava koju većina promatra s poštovanjem. Nova dvostruka prednja svjetla, kromirana rešetka hladnjaka i aerodinamično nakošen vjetrobran, samo su neki od istaknutih detalja. Iako još uvijek američki jednostavan, interijer je prilično luksuzan. Ugodna dvobojna kožna sjedala i mnoštvo opreme učinit će vožnju pravim zadovoljstvom. Veća mogućnost uzdužnog pomicanja prednjih sjedala povećava prostor za noge, time i komfor. Grand Cherokee dostupan je s multimedijskim sustavom MyGig koji ujedinjuje funkcije navigacije, zabave i komunikacije te sadrži tvrdi disk memorije 20 GB.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Što nogometaši voze službeno, a što posjeduju privatno? Slika nije dostupna Velik korak! [TEST] Jeep Renegade 1.6 MultiJet FWD Limited

A prtljaga? Vjerujte, mjesta će biti i više nego dovoljno. Testni Grand Cherokee pokretao je potpuno novi trolitreni Power Tech dizelski V6 agregat sa 218 konja. Zahvaljujući turbopunjaču varijabilne geometrije, na raspolaganju je okretni moment od čak 510 Nm koji omogućava impresivna ubrzanja i među-ubrzanja. Opcija filtra za dizel čestice (DPF) pomaže pri čišćem izgaranju. Očekivano, tu je i automatski 5-stupanjski mjenjač. Ovaj paket američke snage, impresivne pojave i dobrih voznih osobina stajati će vas 445 tisuća kuna. Dodali bismo, prava kupnja ukoliko se želite istaknuti u masi europskih luksuznih SUV-ova.

 

Emisiju Automotiv pogledajte u nedjelju, u jutarnjem terminu programa Nove TV.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene