Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Širenje ponude

Toyota predstavila konceptni C-HR

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za očekivati je kako bi novi model na tržišta mogao stići već tijekom sljedeće godine i pripadati Aurisovoj obitelji, odnosno nositi oznaku Auris Cross.

Toyota je objavila prve službene podatke o svom novom konceptnom modelu koji će premijerno nastupiti na ovogodišnjem pariškom auto salonu. Riječ je o modelu C-HR, odnosno studiji malog SUV-a koji javnosti treba predstaviti "viziju hibridnog crossovera koji će najaviti smjer budućeg toyotinog dizajna" te nam daje "uvid u vrstu vozila koje bi Toyota htjela lansirati na tržište".

Drugim riječima, C-HR je najava toyotinog konkurenta nissanovom Jukeu i drugim malim SUV-ovima. Za sada nije poznato kada bi mogli očekivati dolazak njegove produkcijske izvedbe na tržište, no s obzirom na rast popularnosti ovog segmenta za vjerovati je kako ne takav potez ovog japanskog proizvođača nećemo morati dugo čekati.

Ovaj bi se automobil smjestio u ponudi ispod modela RAV4 te bi vrlo vjerojatno bio dostupan samo u izvedbi s petora vrata.

Na kraju recimo kako Toyota nažalost nije objavila nikakve tehničke detalje vezane uz hibridni C-HR, odnosno za konkretnije informacije o pogonu ćemo se morati strpjeti do početka pariškog auto salona početkom idućeg mjeseca.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene