Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Što kažete na novi Volvo XC90 opremljen R-Design paketom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Volvo je objavio prve fotografije R-Design izvedbe potpuno novog XC90 modela namijenjenog kupcima koji žele atraktivan automobil naglašeno sportskog izgleda. Kako izgleda pogledajte u nastavku.

Dobro znana R-Design izvedba kreirana je za kupce koji žele začiniti svoju svakodnevicu. Idealan je to model za sve one koji vole aktivniju vožnju te ekspresivniji dizajn.

R-Design eksterijer uključuje brojne specifične detalje kao što su maska hladnjaka, prednji spojler, metalizirani okviri prozora, integrirani dvostruki završetak ispušnog sustava te krovne šine i kućišta retrovizora u mat srebrnoj boji, dok 20-inčni R-Design naplatci (ili 22-inčni kao opcija), zaokružuju naglašeno dinamičan oblik.

Izbor Drive-E motora garancija je živahnog iskustva vožnje. Najjači u ponudi je hibridni T8 model kojeg pogoni kombinacija 2.0-litrenog turbo/kompresor motora koji pogone prednje kotače te električnog motora snage 85 KS koji pogoni zadnju osovinu. Ukupna snaga iznosi 405 KS te velikih 640 Nm okretnog momenta. Autonomija samo na struju iznosi 40 kilometara.

Što se tiče unutrašnjosti modela, pored sportskih sjedala i upravljača presvučenog perforiranom kožom, tu su i posebni R-Design detalji kao što su ručica mjenjača, nožne komande i tepisi. Vlasnik dobiva i ekskluzivni R-Design kožni ključ.

Veliki 12,3-inčni ekran osjetljiv na dodir u stilu tableta najatraktivniji je detalj interijera novog Volva XC90 i u R-Design verziji, a sada je dostupan i u posebnoj R-Design temi. To je srce novog kontrolnog sustava, oslobođenog nepotrebnih gumba i komandi te predstavlja potpuno nov način upravljanja funkcijama automobila.

Nadolazeći Volvo XC90 prepun novih sigurnosnih tehnologija

R-Design je jedna od četiri opcije nove Volvo strategije uravnoteženja paketa opreme, strategije koja u grafičkom smislu ima formu drveta s dvije grane. Kinetic je osnova (korijen drveta), slijedi Momentum (stablo), a zatim i posebne Inscription i R-Design verzije (grane). Inscription paket namijenjen je kupcima koji žele elegantan izgled i luksuzno iskustvo vožnje, dok R-Design krasi sportska aura.

„Zapravo smo zamijenili nekadašnje najbogatije pakete s Inscription i R-Design verzijama. Obje donose poseban sadržaj, pažljivo odabran kako bi naglasio njihovu specifičnu osobnost,“ pojašnjava Alain Visser.

Dok čekamo više informacija, pogledajte našu foto galeriju koju smo pripremili za vas te video sa predstavljanja novog XC90 modela!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene