Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mali crossover

SsangYong potvrdio novi crossover - Tivoli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
SsangYong je potvrdio kako će sljedeće godine lansirati novi mali crossover B segmenta koji će nositi naziv Tivoli. Ovaj će model na korejsko tržište stići već u siječnju, dok će se na europskim tržištima pojaviti sredinom iduće godine.

 

Riječ je o automobilu kojega je na prethodnom pariškom auto salonu najavio konceptni model XIV Air, a proizvođač navodi kako je sam razvoj Tivolija trajao prethodne tri godine pod kodnim imenom X100. Kako bi trebao u konačnici izgledati pokazuju nam priložene i upravo objavljene službene skice vanjštine i unutrašnjosti ovog noviteta.

Nadalje, SsangYong navodi kako će jedna od glavnih odlika Tivolija biti bogata infotainement oprema, lakoća povezivanja IT uređaja, zavidna ponuda prostora, visoka razina dizajna i kvaliteta izrade. Na kraju dodajmo kako je ime Tivoli odabrano prema istoimenom talijanskog gradu u blizini Rima poznatog po tisućljetnoj povijesti, znamenitim građevinama, stilu i sl.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene