Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I njima s vama

Škoda vam želi omogućiti ugodno, sigurno i čisto putovanje s vašim ljubimcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Škoda je najavila seriju praktičnih rješenja, odnosno elemenata dodatne opreme koja će vlasnicima automobila ovog češkog proizvođača omogućiti sigurno, ugodno i čisto putovanje sa svojim ljubimcima.

 

Pročitajte i ovo Psi i mačke - 1 24-SATNI VIDEO NADZOR Podno grijanje, klima, LED televizor, luksuzni apartmani - sve to nude čuvarice kućnih ljubimaca: "Koliko se mi odmorimo, košta me kikiriki'' Slika nije dostupna A klijenti su joj – svi Šapu po šapu, Saša je svoju ljubav prema životinjama pretvorila u odličan biznis

Između ostalog, ističe se sigurnosni pojas za pse, vodootporni i lako perivi zaštitni pokrov (dovoljne veličine za sva škodina vozila) stražnjih sjedala, koji se lako pričvrsti za naslone za glave prednjih i stražnjih sjedala, kako se ista ne bi oštetila ili zaprljala tijekom prijevoza pasa i sl.

Nadalje, uz karavanske modele Fabije, Octavije i Superba će biti moguće opremiti zaštitnom mrežom koja dijeli prtljažnik automobila u dva dijela kako bi ljubimci bili odvojeni od ostatka prtljage, a bit će moguće i odijeliti putnički prostor kako se isti ne bi preko stražnjih sjedala došli do putničkog prostora.

Tu su još i dodatni pokrovi za podnicu prtljažnika i sl, a koji su posebno prilagođeni za ovu namjenu.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene