Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi modeli za novi brand

Šest novih DS modela do kraja desetljeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već otprije znamo kako će citroenova DS linija početkom sljedeće godine i službeno postati samostalan brand unutar PSA grupacije, a sada izvori javljaju kako će do kraja ovog desetljeća na tržište stići šest novih tzv. globalnih modela pod njegovom značkom.

Dakle u sljedećih pet godina ponuda koja se sastoji od modela DS3, DS4 i DS5, koji se prodaju u Europi, te DS 5LS i DS 6WR, koji su još dostupni u Kini, će biti udvostručena. Konkretni podaci o ovim novitetima još uvijek nisu poznati, no navodno će se raditi o barem dva crossovera koji će se temeljiti na konceptnom modelu DS Divine koji je predstavljen na ovogodišnjem pariškom auto salonu.

Pročitajte i ovo Sudjeluj u nagradnoj igri City Center one CITY CENTER ONE DARUJE Opremite djecu za školu i osvojite novi Citroën C3! Slika nije dostupna Samostalna marka DS linija od 2015. gubi citroënovu značku

Proširenje ponude će biti popraćeno proširenjem prodajne mreže, uključujući i samostalne DS prodajne salone, a do 2020. DS planira ući i na američko tržište.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene