Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BMW

Samo za odabrane - M235i Track Edition

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemska BMW Grupa predstavlja nam BMW M235i Track Edition koji nam donosi kombinaciju superiorne vozne dinamike i snažnog vizualnog dojma popraćenog najvišom razinom kvalitete

BMW M235i je već sam po sebi vrlo dinamičan automobil. Lagan i kompaktan zahvaljujući idealnoj raspodjeli mase i stražnjem pogonu, ovaj sportaš impresionirati će svakoga agilnošću i preciznošću upravljanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima Slika nije dostupna Održana 4. velika utrka ubrzanja – tko je ovaj put najbrži?

Međutim, ekipi iz BMW M Performance odjela to nije bilo dovoljno pa su odlučili napraviti specijalno izdanje. Zahvaljujući limitiranoj proizvodnoj seriji od samo 12 komada i visoko-kvalitetnim trkaćim dijelovima zagarantirali su mu ekskluzivnost.

Ionako moćan izgled BMW M235i modela dodatno je naglašen BMW M Performance aerodinamičkim paketom koji se sastoji od prednjeg splitera, karbonskog poklopca prtljažnika i difuzora na stražnjem kraju. BMW M Performance ispuh od nehrđajućeg čelika s dvije kromirane ispušne cijevi garantira impresivnu zvučnu pozadinu.

BMW M235i Track Edition opremljen je brojnim dijelovima iz BMW M Performance paketa opreme uključujući aerodinamički paket, poseban ispušni sustav i diferencijal s ograničenim proklizavanjem a također dolazi standardno opremljen i s lakim 19-inčnim BMW M Performance naplatcima s tzv. 'run-flat' gumama.

Standardni M ovjes sa Dynamic Stability Control (DSC) sustavom i 3.0-litreni šesterocilindrični redni M Performance TwinPower Turbo motor pružaju vrhunske performanse u svim voznim uvjetima. Motor pod poklopcem BMW M235i Track Editiona dostavlja 326 KS a u kombinaciji s 8-stupanjskim sportskim automatskim mjenjačem i Launch Control funkcijom omogućava sprint od 0-100 km/h za samo 4.8 sekundi. Maksimalna brzina elektronički je ograničena na 250 km/h.

Može li BMW M235i pobijediti novu SEAT Leon Cupru u utrci ubrzanja?

Ekskluzivne BMW M Performance komponente korištene su i u unutrašnjosti pa tako nailazimo na aluminijske papučice i karbonsku ručicu ručne kočnice s Alcantarom. Poseban element jest svakako multifunkcionalni BMW M Performance sportski upravljač od karbonskih vlakana s ugrađenim ekranom na vrhu ruba upravljača koji nudi mogučnost mjerenja prolaznog vremena po krugu, mjerača G sila i indikatora za promjenu brzina. Upravljač je omotan Alcantarom za optimalan grip u ekstremnijim voznim situacijama.

BMW M235i Track Edition, koji svaki nosi svoju brojčanu oznaku, moći će se naručiti u jednoj od četiri ponuđene boje karoserije: Mineral Weiss, Mineral Grey, Estoril Blue i Sapphire Black.

Jedini problem je cijena......ladnih 83.000 eura!!! Uživajte u foto gaeriji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene