Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rolls-Royce proslavio uspjeh Olimpijskih igara sa tri posebna Phantom Coupea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu Rolls-Royce pokazao tri vrlo posebna Phantom Drophead Coupea

Rolls-Royce proslavio je uspjeh Olimpijskih igara na završnoj ceremoniji na sebi svojstven način sa tri posebna izdanja Rolls-Royce Phantom Drophead Coupea. Tri Rollsa pojavila su se na svečanosti s novodizajniranim oznakama što je prvi put da se takvo što dogodilo u 108 godina povijesti ovog brenda.

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena" Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!"

Nove oznake koje je dizajnirao Rolls-Royce Bespoke Design Team, zamijenile su tako tradicionalnu oznaku RR koja je stajala na svakom Rolls-Royce automobilu od osnutka tvrtke davne 1904. godine.

Ova tri doista prekrasna Phantom Series II Drophead Coupea, od kojih se svaki pojavio u English White boji karoserije, pratila su nastup tri britanska izvođača koji su nastupili u dijelu programa nazvanom 'A Symphony of British Music.'

U jednom od njih od pogleda je bila skrivena i britanska pjevačica Jessie J. a kako su automobili prolazili pored publike s veličanstvenom elegancijom, ulijevajući gotovo strahopoštovanje svim onim smrtnicima koji se nikada neće približiti jednom ovakvom automobilu, krov kabrioleta polako se počeo spuštati otkrivajući svog slavnog putnika.

Same automobile tijekom svečanosti vozili su zaposlenici Rolls-Roycea koji su za tu dužnost morali proći i posebnu obuku.

Nova oznaka na rešetci hladnjaka popraćena je s legendarnom 'Spirit of Ecstasy' pri čemu je domoljubna britanska zastava (Union Jack) zamijenila tradicionalnu haljinu male božice.

U središtu upravljača nalazi se tradicionalan simbol vijenca i plamena dok kotači u svom središtu nose natpis 'London 2012' okružen motom Olimpijskih igara 'Citius, Altius, Fortius' (brže, više, jače). Tim oznakama pridružuju se i jedinstveni pragovi s natpisom London 2012 i identifikacijskom oznakom 'One of Three' čime bi ovo mogao postati možda i najtraženiji kolekcionarski Rolls-Royce Bespoke automobil ikada proizveden.

''Oduševljeni smo što je Rolls-Royce Motor Cars bio pozvan da sudjeluje u slavljenju uspjeha Olimpijskih igara i smatrali smo primjerenim da takvu prigodu obilježimo na dostojan način,'' rekao je Torsten Müller-Ötvös, izvršni direktor Rolls-Roycea, i dodao: ''Ove jedinstvene automobile ručno su izradili naši zaposlenici u domu Rolls-Roycea u Goodwoodu u Engleskoj s velikom posvećenošću i strasti a naš cijeli tim može biti ponosan što je sudjelovao u stvaranju novog razdoblja u povijesti naše tvrtke.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene