Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema žurbe

Renault - Revitalizacija Alpinea pomaknuta na 2017?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Renaulta stiže vijest kako produkcijska izvedba posljednjeg najavnog koncepta novog modela Alpine na tržište neće stići prije 2017. Loše su to vijesti za one koji su se veselili povratku Alpinea koji je kupcima, prema ranijim najavama trebao postati dostupan tijekom iduće godine.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prije svega sportski Ponuda renaultovog Alpinea bi mogla uključivati SUV-ove i hibride Slika nije dostupna Povratak cijenjenih sportaša Renaultov sportski model Alpine stiže 2017.

O ovoj promjeni plana, odnosno prolongiranju lansiranja ovog modela je izvijestio alpineov šef Bernard Ollivier pravdajući se kako se s Alpineom u Renaultu neće žuriti jer za time nema nikakve potrebe te kako automobil prije dolaska na tržište mora biti savršen. Drugim riječima, rok za lansiranje bi se mogao i dalje pomaknuti ako će biti potrebno.

Mnogi prolongiranje lansiranja vide kao prihvaćanje kritika dizajna najavnog koncepta Celebration koje će Renault u narednom razdoblju nastojati ispraviti. Naime, dobar dio javnosti je ovaj automobil, koji je ustvari bio pred-produkcijski model, kritizirali zbog prevelikih retro utjecaja.

Na kraju dodajmo kako bi, prema posljednjim saznanjima, novi Alpine trebao pokretati 1,8-litreni TCe snage od 250, 270 i u konačnici 300 KS, a isti bi trebao biti uparen s EDC prijenosom s dvije spojke. Kada svemu tome pridodamo očekivanu malu masu novi bi Alpine trebao biti nadasve agilno i zabavno vozilo.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene