Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mini SUV-ovi su tražena roba

Renault radi na crossoveru manjem od Captura?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se kako u Renaultu smatraju da u njihovoj ponudi, ispod Captura, ima dovoljno prostora za još jedan mali crossover.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Volvo XC40 – Švedi u crossover bitku šalju novog kraljevića Slika nije dostupna KLASIK Renault Espace u sukobu generacija, napredovao je puno, ali nije u svemu bolji!

Prema posljednjim navodima izvora vodstvo Renaulta je odlučilo kupcima ponuditi još jedan mali crossover koji bi se svojim dimenzijama smjestio ispod modela Captur. Točnije, njemački Auto Bild tvrdi kako će ovaj novitet biti dugačak oko 3,9 m, odnosno 20-ak centimetara kraći od spomenutog Captura, trenutno najmanjeg crossovera u ponudi ovog francuskog proizvođača.

Za sada nije poznat naziv ovog automobila, no vjeruje se kako će se temeljiti na Value Up platformi, što znači da bi trebao biti vrlo lagan te bi ga trebali pokretati relativno slabiji motori manjeg obujma uključujući i 1.0 iz Twinga, kao i 1.5 dCi snage do 115 KS. Isti izvor navodi i da se razmatra mogućnost lansiranja RS izvedbe snage do 200 KS, no tek kasnije u životnom ciklusu ovog automobila.

Na njegov bi dizajn trebali utjecati recentni renaultovi modeli, kao i studija Eolab, a dolazak na tržište se navodno može očekivati do 2017.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene