Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže li i dacijina izvedba?

Renault potvrdio proizvodnju konceptnog Orocha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski je proizvođač objavio skice produkcijske izvedbe konceptnog modela Oroch koja će premijerno biti predstavljena 18. ovog mjeseca na auto salonu u argentinskom Buenos Airesu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Povoljna prostranost [TEST] Dacia Lodgy 1.5 dCi Stepway Prestige Slika nije dostupna Stiže li serijski model? Dacia Duster ponovno u pickup izvedbi

Podsjetimo, ovaj je model najavljen prošlogodišnjim studijskim modelom i možda bi mogao dobiti svoju europsku izvedbu.

Naime, konceptni Oroch je pickup koji se u osnovi temelji na Daciji Duster koji su na južnoameričkim tržištima prodaje, zajedno s drugim pojedinim dacijinim modelima, pod renaultovom značkom.

Za sada nije poznato hoće li produkcijski Oroch stići i do europskih tržišta, no takav je razvoj događaja svakako vjerojatan.

Naime, pretpostavlja se kako će potražnja za pickup modelima u Europi u skoroj budućnosti rasti, dodatni model temeljen na Dusteru bi dodatno povećao njegovu isplativost, a još jedan praktičniji i cijenom prihvatljiviji model bi se svakako dobro snašao u dacijinoj ponudi.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene