Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže i RS izvedba

Renault Alpine - Posljednja saznanja o novom sportskom modelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podsjetimo, Renault je na ovogodišnjem Le Mansu predstavio koncept Alpine Celebration s kojim je izravno najavio skoru revitalizaciju branda Alpine, do koje doći lansiranjem produkcijske izvedbe spomenute studije, a koju će potom potvrditi još nekoliko vozila iste modelne linije.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prije svega sportski Ponuda renaultovog Alpinea bi mogla uključivati SUV-ove i hibride Slika nije dostupna Povratak cijenjenih sportaša Renaultov sportski model Alpine stiže 2017.

Što se same konačne verzije modela Alpine Celebration tiče, čiji se dolazak na tržište očekuje tijekom sljedeće godine, sada doznajemo kako će pored standardne kupcima biti ponuđena i RS, odnosno Renault Sport izvedba koja će stići 2017.

Francuski Auto Plus javlja kako će standardnu verziju pokretati novi 1,8-litreni 4-cilindrični turbo benzinski motor snage oko 250 KS, dok bi snaga dorađene RS izvedbe trebala narasti na preko 300 KS. Do tog rast će doći modificiranjem ECU-a te drugim manjim doradama motora, sustava hlađenja i sl.

Iako te brojke ne djeluju pretjerano uvjerljive za jedan sportski automobil, u Renaltu su najavili kako će novitet biti relativno lagan automobil koji će se na tom polju moći mjeriti s lotusovim modelima.

Standardna i RS izvedba će se pored motora razlikovati i pojedinim elementima vanjskog dizajna, opreme i sl. Primjerice, očekuju se širi lukovi blatobrana, veće gume, novi naplaci, drugačija LED rasvjeta, razni ukrasi i sl.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene