Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Razmišljajte o autu – ne o kamatnim stopama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S prvim danima studenog 2014. Splitska banaka pokrenula je novu akciju za auto kredite kojom svojim klijentima nastoji još i više olakšati ne samo kupovinu, već i otplatu novog auta.

Naime, Splitska banka odlučila je ponuditi fiksne kamatne stope u kunama za auto-kredite za cijeli rok otplate. Samim tim, klijent više ne mora razmišljati o tome kakva će mu rata biti sljedeći mjesec: ona će biti ista kao i svaki prethodni te svaki naredni, sve do kraja otplate kredita. Sve što klijent, dakle, treba je razmisliti koji auto želi kupiti!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Splitska banka prva u Hrvatskoj potpisala ugovor o novom proizvodu na tržištu: SEPA izravno terećenje Slika nije dostupna ZELENO SVJETLO AZTN odobrio OTP banci kupnju Splitske banke

Uz to, kako bi omogućila maksimalnom broju svojih klijenata da dobiju svoj (novi) auto, Splitska banka odlučila se ponuditi trenutno najpovoljnije kamatne stope na hrvatskom tržištu, pa se one za kune, fiksno, kreću:

24-59 rate - 5,99% (EKS od 8,65%)
• 60-83 rate - 6,50% (EKS od 8,89%)
• 84-96 rate - 6,99% (EKS od 9,30%)

Naravno, ukoliko klijenti preferiraju otplatu u eurima, Splitska banka izaći će im u susret i ovdje, kroz fiksnu kamatnu stopu u eurima od 7,20% (EKS od 9,59%).

Uz sve ovo, Splitska banka do 31.12.2014. nudi i poklon bon od 500 kuna za obavezno osiguranje u suradnji sa HOK osiguranjem i Allianz osiguranjem!

Načelni detalji ove akcije mogu se pronaći na www.splitskabanka.hr (pod „Građani – krediti – auto krediti – promotivni auto kredit), a za sva dodatna pitanja možete kontaktirati Splitsku banku na 01/6501 870 i info@crediflex.hr. Dobit ćete odgovor unutar 24 sata!
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene