Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Besplatno

Vozač ste? Ovo će vam koristiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako putujete kroz Hrvatsku, Sloveniju ili Austriju, preuzmite besplatnu aplikaciju Road2Services koja će vas dovesti do najbliže pomoći, usluge ili informacije!

Predstavljamo vam Road2Services - mobilnu aplikaciju za vozače automobila koja će vam pomoći pronaći bilo kakav servis, uslugu ili informaciju vezano uz putovanje ili vaš automobil. Ova vrlo zanimljiva aplikacija proizvod je dviju hrvatskih tvrtki a može se potpuno besplatno skinuti sa interneta.

U aplikaciji Road2Services nalazi se pregledno sastavljena najveća i najtočnija baza podataka u kojoj se nalazi preko 30 000 subjekata do čijih usluga ćete lako doći navigacijom ili jednostavno biranim telefonskim pozivom a za sada podržava informacije iz Hrvatske, Slovenije i Austrije.

U pripremi su i ostale države jer je cilj proizvođača proširiti se na cijelu Europu te tako postati prepoznatljiva europska aplikacija za vozače.Trenutno se radi na informacijama iz Srbije i Njemačke koje bi se prve trebale integrirati u aplikaciju.

Aplikaciju možete koristiti na pet jezika. Dovoljno je upisati u Google Play ili App store pretraživač R2S te tako pronaći aplikaciju. R2S aplikacija dostupna je za Android & iOS platforme a veličina aplikacije iznosi 18,5 MB.

Kako aplikacija radi?
Vozite se i dogodi se neki problem ili vam je potrebna nekakva usluga. Road2Services će vam pomoći u dobivanju najbliže pomoći, usluge ili informacije iz jedne od 9 glavnih kategorija: hitan poziv, auto servisi, usluge prijevoza vozila, benzinske postaje, auto dijelovi, osiguranja, bankomati, stanje na cestama i informacije vezane uz rent-a-car ili taxi.

Bez imalo muke pronaći ćete najbližeg automehaničara, vulkanizera ili trgovca auto dijelovima te tako otkloniti kvar na svojem automobilu, kamionu ili motociklu. Kada pronađete željenu stvar, aplikacija Vam nudi precizan prikaz karte te ako želite uspostavlja telefonski poziv.

Ako želite skinuti R2S aplikaciju možete to napraviti na:

►►►   App Store
►►►   Google Play
►►►   Web Site

Aplikacija R2S potpuno je besplatna, a takva će i ostati jer su izvori financiranja oglasi na dnu ekrana. U svakom slučaju ovo je aplikacija u koju se isplati položiti povjerenje te smo sigurni da vam može biti od velike pomoći u svakodnevnom prometu. Pogledajte u foto galeriji kako izgledaju detalji R2S aplikacije!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene