Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje decentno

Prve fotografije osvježenog BMW-a M135i

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
BMW je prije desetak dana predstavio osvježene izvedbe modela serije 1, a sada su stigle i fotografije verzije koja čini sam vrh ove linije, odnosno verzije M135i.

 

Poput ostatka ponude osvježeni M135i je dobio temeljio redizajnirani prednji kraj s novim svjetlima i dorađenom maskom motora, stražnja LED svjetla u obliku slova L, dorađeni poklopac prtljažnika i sl.

Kao i njegov izravni prethodnik M135i nakon facelifta i dalje djeluje poprilično neupadljivo te će ga od "obične" serije 1 s M Sport paketom vizualno razlikovati tek drugačiji završeci ispušnog sustava, srebrni retrovizori, obrubi usisnika zraka na prednjem braniku i slični manji detalji.

Pod poklopcem motora se nalazi unaprijeđeni 3,0-litreni turbobenzinski redni 6-cilindrični motor čija je snaga povećana za 5 kW, odnosno sada iznosi 240 kW, odnosno 326 KS, a najveći okretni moment od 450 Nm je dostupan između 1300 i 4500 o/min.

Izvedba s pogonom na stražnje kotače će do 100 km/h ubrzati za 5,1 sekundu sa standardnim 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, odnosno za 4,9 sekundi sa 8-stupanjskim Steptronicom. xDrive izvedba će dolaziti isključivo sa spomenutim automatskim prijenosom te će do 100 km/h ubrzati za 4,7 sekundi. Najveća brzina svih izvedbi je dakako elektronički ograničena na 250 km/h.

Službena premijera ovog automobila se očekuje na predstojećem ženevskom auto salonu.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene