Obavijesti Video Pretražite Navigacija
210 KS

Prve fotografije nove Opel Corse OPC

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internetom su počele kružiti prve fotografije OPC izvedbe nove generacije modela Corsa koja će premijerno nastupiti na ovogodišnjem ženevskom auto salonu, a online predstavljanje možemo očekivati ovih dana.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oko 285 KS Nova Opel Astra OPC s 1.6 turbo motorom Slika nije dostupna Predodređena za uspjeh Opel predstavio novu Corsu

Sukladno očekivanjima ovaj je model opremljen agresivnijim body kitom s novim otvorom za usis zraka iznad maske motora, par završetaka ispušnih cijevi je postavljen u difuzor, a tu su i veći kotači, kao i krovni spojler te OPC oznake.

Unutrašnjost dolazi sa sportskim Recaro sjedalima, sportskim upravljačem, modificiranom instrumentnom pločom i sl. Dodajmo i kako se očekuje da bi nova Corsa OPC trebala biti opremljena i diferencijalnom s blokadom proklizavanja.

Inače, tehničke specifikacije ovog automobila za sada nisu poznate, no raniji izvještaji su govorili kako će Corsu OPC pokretati 4-cilindrični 1,6-litreni turbobenzinski motor snage 154 kW, odnosno 210 KS te najvećeg okretnog momenta od oko 300 Nm koji će biti uparen sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem i pogonom na prednje kotače.

Riječ je o brojkama sličnima onima u izvedbi Nürburgring Edition prethodne generacije Corse, ali novi bi model trebao biti nešto agilniji i brži, odnosno do 100 km/h će stizati za manje od 6,8 sekundi i najveća će mu brzina biti veća od 230 km/h.

Uskoro više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene