Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Project Kahn Ford Focus RS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fordovi automobili s oznakom RS oduvijek su uživali kultni status a zadnje izdanje RS-a biti će prvo ikada kojemu će se uz poznatu oznaku pridružiti i ime Kahn.

Project Kahn jedna je od najpoznatijih tuning tvrtki u Velikoj Britaniji a njihovi projekti nisu nepoznanica ni za nas. Sjetimo se samo njihovih izvedbi Range Rover modela. Šef ove tuning kuće, Afzal Kahn, ima vrlo dobru reputaciju na osnovu bogatog iskustva s doradama visoko-performansnih automobila, a njegov najnoviji projekt već uobičajeno odiše izazovnim stilom, praktičnošću i fantastičnom sposobnošću da snagu prenese na površinu.

Pročitajte i ovo Brett Kavanaugh (Foto: AFP) Niječe optužbe Kandidat za američki Vrhovni sud suočava se s optužbama za seksualno napastovanje Radnici na pokretnoj traci u Fordu dobivaju ezoskeleton prsluke (Foto: Profimedia) Za lakši posao Revolucija u Fordu: Radnici na pokretnoj traci dobili "robotske prsluke"

Cilj ekipe iz Project Kahna bio je ponuditi dodatan osjećaj uzbuđenja ljubiteljima 'srčanije' vožnje ali i osjećaj ekskluzivnosti, a ovo je stvarno izuzetan Ford s mnoštvom jedinstvenih karakteristika.
Kahn Ford Focus RS karakterizira savršena ravnoteža između pravih sportskih performansi i uglađenog izgleda. Sa 300 KS iz 2.5 turbo motora za performanse ne treba brinuti ali smo ipak nekako razočarani što se Cosworth nije dotako i motora!

Novi ovjes kojime se RS još više približio tlu, crvena kočiona kliješta, novi ispušni sustav, stražnji spojler, bočni otvori za zrak, prednji i stražnji difuzor, otvori za zrak na poklopcu motora, ono su što kupci dobivaju s Kahnovim paketom opreme a sve to dolazi u mat crnoj boji. Osim agresivnijeg izgleda, spomenute komponente osiguravaju i uzbudljivije vozačko iskustvo.

Ekipa iz Project Kahna iskoristila je ovu priliku da predstavi još jednu novost u svojoj ponudi, alu naplatke sa oznakom legendarnog Coswortha. Cosworth je ime koje nosi veliki značaj za sve ljubitelje visoko-performansnih vozila a suradnju s Project Kahnom započeli su još 2008. godine. Klasičan stil i kvaliteta ovih novih naplataka koje je ekipa iz Kahna proizvela pod licencom Coswortha, odražavaju visoku reputaciju i vrijednosti tog brenda. Spomenuti naplatci biti će dostupni u dimenzijama od 17 do 19 inča.

U unutrašnjosti pak najveća je važnost usmjerena na želje kupaca. Project Kahn svojim kupcima nudi mogućnost da u potpunosti personaliziraju unutrašnjost svog RS-a i izraze svoju osobnost do maksimuma. Pri tome kažu da nema toga što ne mogu napraviti.

Novi Focus je već izašao na tržište a stiže i nova ST inačica, ali dečki iz Project Kahna nisu se dali smesti time. Opremili su posljednju RS izvedbu ovog popularnog hatchbacka s posebno paketom opreme i nama definitivno izgleda super!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene