Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razlikuju li se ukusi od onih muških?

Proglašen Ženski svjetski automobil godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ženski auto novinari, dakle auto novinarke, njih 23 iz petnaest zemalja su izabrale, odnosno dodijelile nagradu za Ženski svjetski automobil godine.

 

Pročitajte i ovo Teški poslovi bili su razlog ranijeg umiranja muškaraca (Foto; AFP) Dobre vijesti Kada će muškarci u prosjeku živjeti jednako dugo kao i pripadnice ljepšeg spola? Odgovor je – 2023.! Slika nije dostupna Slijede iznenađenja Koliko dobro procjenjujete dob ljudi, biste li ovu damu ponudili alkoholnim pićem?

Bodovi su se dijelili u deset kategorija: stil, privlačnost, dizajn, funkcionalnost, kvaliteta vožnje, mogućnost skladištenja (prtljažnik, razni pretinci i mjesta za ostavu), komfor, "wow" faktor, seksipil i omjer plaćenog i dobivenog.

Ukupni je pobjednik mercedesova S klasa koja je ne samo ukupno skupila najviše bodova, već je i pobjedila u kategoriji "Luksuznog automobila". U ukupnom poretku drugo je mjesto zauzeo Audi A8, dok se na treću poziciju smjestio teslin Model S. Dodajmo i kako su članice žirija morale odabrati i automobil kojega bi same najradije posjedovale, a tu je prvo mjesto uzeo Jaguar F-Type Coupe.

Što se pojedinih kategorija tiče pobjednici su:

Obiteljski automobil: Audi A3 Sedan
Sportski automobil: Audi S3
Ekonomični automobil: Honda Jazz
Luksuzni automobil: Mercedes-Benz S klasa
"Zeleni" automobil: Tesla Model S
SUV: Range Rover Sport

Ukupni pobjednik: Mercedes-Benz S klasa
Auto snova: Jaguar F-Type Coupe

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene