Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manje vizualne i nešto veće tehničke izmjene

Porsche najavio osvježenu izvedbu modela 911

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stuttgartski je proizvođač automobila objavio set fotografija testnog prototipa osvježene izvedbe modela 911, s testiranja u Južnoafričkoj Republici, kao najavu njezine skorašnje premijere koja će se službeno održati u Frankfurtu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Snage do 400 KS Porsche najavio 4-cilindrične motore za modele Boxster i Cayman Slika nije dostupna Turbo snaga Svi porscheovi modeli na turbo pogon, osim GT3 i GT3 RS

Tehničke specifikacije, odnosno dorade za sada ostaju nepoznatima, no možemo vidjeti pojedine razlike vanjskog izgleda ovog automobila (991.2). Dakako njih je jako teško primijetiti kako što je uvijek i slučaj s modelom 911, no grafika prednjih i stražnjih svjetala je nešto drugačija, LED svjetla za dnevnu vožnju se čine tanjima, prednji i stražnji branici su minimalno dorađeni, a možda i najočitiju razliku čini novi pokrov motora i sl.

Unutrašnjost također ne donosi velike promjene, a vrijedi istaknuti samo izbornik načina rada pogonskog sklopa koji je riješen prema uzoru na onaj u modelu 918 Spyder te zaslon infotainment sustava koji se čini većim.

Kao što smo već rekli službenih potvrda o tehničkim specifikacijama za sada nema, no pojedini izvori tvrde kako će Carrera izvedbu pokretati 2,7-litreni turbo snage 407 KS, dok će se u Carreru S ugrađivati veći 3,4-litreni pogonski stroj također s turbopunjačem.

Online premijera osvježene 911-ice se može očekivati tijekom idućeg mjeseca.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene