Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treći član

Porsche - Još jedan, manji crossover

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema najnovijim saznanjima Porsche planira u skoroj budučnosti kupcima ponuditi još jedan, manji crossover, dakle model koji će se smjestiti ispod trenutnog Macana.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PETROLIST Nemoguća usporedba – kojeg bi stari Porsche više volio, Macana ili Cayennea? Slika nije dostupna TEST Peugeot 3008 je dokaz da premium proizvod ne treba uvijek biti skup

Ovaj daljnji korak prema širenju sve popularnije SUV/crossover ponude je svakako potaknut popularnošću segmenta i dobrom zaradom koja se može ostvariti na modelima koji mu pripadaju.

Njemački Auto Bild javlja kako bi porscheov novi i još manji crossover na tržište trebao stići već do kraja ovog desetljeća te kako bi ga od veće braće, pored dimenzija, trebao razlikovati i agresivniji dizajn. Više bi trebali znati kada stigne najavni koncept, no do tada ćemo još pričekati godinu ili dvije.

Isti izvor navodi kako će ovaj automobil imati standardni pogon na stražnje kotače i opcijski na sva četiri kotača. Pokretat će ga 4-cilindrični turbo motori, a vjerojatna je i hibridna verzija. Spomenuti će pogonski strojevi biti upareni s ručnim i automatskim mjenjačima, a performanse bi trebale biti na zavidnoj razini za odnosni segment.

Na kraju dodajmo i kako bi se ovaj model trebao temeljiti na nekoj od već postojećih modularnih platformi iz svoje grupacije, a iako je za sada prerano govoriti o cijeni očekuje se kako bi se ova mogla kretati oko 40.000 Eura.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene