Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kahn Design

Prošireni Porsche Cayenne dizel izgleda super

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Azfal Kahn bavi se personalizacijom i tuningom raznih vozila a ovoga puta pažnju je usmjerio na Porsche Cayenne dizel.

A. Kahn Design pravo je mjesto za one koji ne žele živjeti život izgubljeni u masi. A. Kahn Design specijaliziran je za dizajniranje i projektiranje tuning paketa i dodataka za eksterijer i interijer vozila pri čemu se najviše bave personalizacijom luskuznih vozila. Mnogi ime A. Kahn Design automatski povezuju s Range Roverom koji britanski tuner doista posebno voli i svako toliko počasti nas novom iteracijom legendarnog britanskog terenca, ali znaju se tu naći i drugi modeli poput ovog Porsche Cayennea.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Dizajniran i projektiran s namjerom da svaka komponenta bude osebujna i jedinstvena, ovaj vrlo poseban Cayenne počast je metodičkoj izvrsnosti i strasti za automobilima kojom se ponose dizajneri i inženjeri A. Kah Designa.

Vanjski izgled Super Sport Wide Tracka ispunjava najviše standarde. Valja primijetiti ventilirane prednje i stražnje lukove kotača velikog promjera s integriranim stražnjim zračnim branama, LED dnevna svjetla kod otvora za zrak na prednjim lukovima kotača, kočiona kliješta u zlatnoj boji, niži spojler na poklopcu prtljažnika, ulazne pragove od nehrđajućeg čelika, sportske opruge kojime je spuštena visina vozila od tla, par posebnih Kahnovih detalja uz logo na vratima prtljažnika da ne bi bilo nikakve zabune da se radi o još jednom Kahn projektu koji već tradicionalno karakterizira dobar spoj uglađenosti i profinjenosti i izvanrednog sportskog potencijala.

Kupci Kahn Cayenne Wide Tracka sjediti će iza zatamnjenih stakala i u vožnji uživati u predenju dizelskog trolitrenog V6 turbo motora čiji prekrasan zvuk dopire iz Kahnovog 'crosshair' ispušnog sustava prepoznatljivog po umetcima u obliku slova x.

V6 agregat obujma 3-litre izbacuje 245 KS i 550 Nm okretnog momenta. U ponudi se nalazi i V8 dizelski motor zapremine 4.2-litre koji istiskuje 382 KS i 850 Nm okretnog momenta. Uz ovaj agregat ubrzanje do 100 km/h traje 5,7 sekundi uz kombiniranu potrošnju od samo 7,3 litre.

Kahnov Porsche Cayenne Super Sport Wide Track leži na 22-inčnim RS-XF naplatcima a unatoč svojoj masi i pozamašnim proporcijama, vrlo je agilan, upravljiv ali istovremeno i udoban.

Kahn uz svoju iteraciju Porsche Cayennea nudi i druge naplatke iz svoje vlastite ponude poput RS600 naplataka ali i nekih drugih modela u skladu s filozofijom tuning tvrtke da kupcima omoguće što je moguće širu ponudu opreme i dodataka za ultimativnu personalizaciju.

►►►   A. Kahn Design preradio novi Range Rover Vogue

►►►   Legendarni Land Rover Defender dobio makeover by Kahn Design

Prelaskom u unutrašnjost Kahnovog Cayennea vidimo ergonomski oblikovana sjedala izvršena u raskošnoj, prošivenoj crvenoj koži. Perforirana kožna sjedala sprijeda i straga ukazuju na poznatu kvalitetu izrade kojom se diči A. Kahn Design. Boja je svakako pitanje ukusa, ali kvaliteta materijala i izrade nikako nije upitna.

Izgled ovog raskošnog interijera ne pokazuje baš nikakve praktične nedostatke. Jedna od stvari po kojima se A. Kahn Design izdvaja iz mase tuning tvrtki jest mogućnost koju pružaju da rade zajedno s kupcem prilikom dizajna automobila da bi stvorili doista jedinstven interijer prema kupčevim željama i specifikacijama prema najvišim standardima kvalitete. Mogućnost ponude neograničene palete boja bilo da se radi o tkanini ili koži, ukrasnim detaljima, ono je što kupce privlači upravo Kahnu.

Filozofija tvrtke oduivjek je bila da se kupcima pokuša pružiti sve ono što požele, točno onako kako žele, tako da Afzal Kahn može dizajnirati vaše vozilo na način da u potpunosti promjeni boje automobila, izvana i iznutra, pri čemu je samo nebo granica. Oduvijek ste željeli automobil u boji vašeg najdražeg naslonjača ili možda ruža za usne (ne treba zanemariti ljepši spol), Kahn vam to može pružiti.

Za one koji imaju dovoljno dubok džep i žele vozilo koje odražava njihovu osobnost, A. Kahn Design definitivno je prava adresa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene