Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svih 918 primjeraka

Porsche 918 Spyder rasprodan - Potvrđen nasljednik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porsche je potvrdio kako je cjelokupna planirana proizvodna serija modela 918 Spyder, odnosno njih 918, već našla svog kupca, a najviše ih je, njih 297, otišlo u američke ruke, dok su primjerice Nijemci i Kinezi svaki kupili oko stotinjak primjeraka ovog automobila.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Primjerci za sretnike Aventador rasprodan, a 918 Spyder najskuplji ikad Slika nije dostupna Porsche Boxter VIDEO: Povratak Spydera

Također, Porsche je otvorio i listu čekanja u slučaju da netko za vrijeme čekanja na isporuku odustane od kupnje. No, oni kojima je 918 Spyder promakao nemaju prevelikog razloga za tugu. Naime, porscheov šef za istraživanje i razvoj Wolfgang Hatz je potvrdio kako će u konačnici na tržište svakako stići njegov nasljednik.

Hatz nije htio ulaziti u detalje, no izjavio kako Porsche nasljednika modelu 918 "neće raditi baš odmah, ali ne ni za 20 godina". Drugim riječima, u Porscheu će nastojati "održati momentum, tako da će nasljednik 918-ice svakako stići".

Dakle, novom supersportskom Porscheu se možemo nadati za nekoliko godina, nakon konačnog isteka proizvodnje 918 Spydera.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene