Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRUĆI METAL

Porsche 718 GTS – Boxster i Cayman kojima se ne može ništa prigovoriti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boxster i Cayman u bilo kojoj automobilskoj kući bili bi krunski dragulji no u Zuffenhausenu oduvijek su u sjeni legendarnog Elfera. Do sada...

 Zadnje izmjene krajem 2015. za Boxster i Cayman generaciju donijele su nove brojčane oznake (718) i nove četverocilindarske turbo motore. To je Porsche čistunce samo dodatno udaljilo od, po njima, inferiornog proizvoda iz okolice Stuttgarta. Neopravdano.

Na radost svih nas čini se kako inženjeri u Porscheu baš nikada ne spavaju. Ovog tjedna na svjetlo dana stigao je njihov posljednji uradak.
Oznake GTS u Porscheu nikada nisu značile velike količine dodatne snage već dodatnu rafiniranost u vozačkom užitku. Zato sada oba modela raspolažu s 365 KS što je samo 15 KS više od do sada najjačeg Boxstera/Caymana S.

Ipak prava vrijednost GTS modela je u standardnoj opremi koja uključuje Sport Chrono paket, mehanički stražnji diferencijal s Porsche Torque Vectoring rješenjem (PTV), provjereni aktivni ovjes (PASM) te 10mm spuštenu karoseriju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Frankfurtska tračpartija – o čemu se pričalo iza svjetala reflektora Slika nije dostupna VRUĆI METAL Svi novi automobili s Frankfurt International Motor Showa

Unutrašnjost je obučena, gotovo potpuno, u Alcantaru s prepoznatljivim GTS crvenim prošivima te sada nudi i zanimljivu aplikaciju - Porsche Track Precision, koja ima zadatak od vas napraviti boljeg vozača.

Da li su poboljšali toliko osporavani zvuk motora? Treba pričekati prve vožnje početkom prosinca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene