Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pogledajte kako dizajner pretvara običan automobil u postapokaliptično vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi umjetnik i vrhunski dizajner po imenu Yasid poznat je po svojim renderinzima a nakon posljednjeg uratka, rendera Nissan Vision Gran Turismo GT2020 automobila, danas nam donosi novi projekt, postapokaliptični BMW i8 za koji je Yasid inspiraciju pronašao u filmu Blade Runner.

Moderne tehnologije i vrhunski programi omogućili su dizajnerima puno više slobode i mogućnosti pri izrade bilo kakvih rendera ili interpretacija automobila. Sada vam donosimo priču kojom je mladi dizajner dokumentirao postupak svoje digitalne interpretacije BMW-a i8 u Blade Runner temi.

Yasid Oozeear puno je ime ovog mladog umjetnika, ilustratora i dizajnera iz Londona. Yasid se ovime bavi već sedam godina a u to je vrijeme razvio mnoge dizajnerske i konceptne studije te je osnovao i svoju tvrtku za dizajn i marketing.

Mladi umjetnik kaže da mu je i dalje najveća strast dizajn automobila. Kontaktima s mnogim raznim tvrtkama, mnoge svoje ideje uspio je pretočiti u nešto stvarno a njegovi se radovi objavljuju u raznim časopisima diljem svijeta.

U trajanju od čak sat vremena, ovaj zanimljiv video počinje sa standardnim i8 koji prolazi kroz niz promjena te se transformira u vozilo koje bi lako mogli zamisliti u novom nastavku legendarnog SF art filma.

Mladi dizajner oduševio svojom vizijom Lamborghini superautomobila

Zanimalo bi nas saznati koji biste vi automobil voljeli vidjeti u potencijalnom nastavku Blade Runnera. Yasid je svakako na dobrom putu a svakako je pogodio atmosferu legendarnog SF filma s Harrisonom Fordom.

BMW i8 također je pokazao izuzetne transformacijske sposobnosti, te se tako s lakoćom uklapa u filmove poput Nemoguće misije u obliku luksuznog sportskog automobila kao što bi se, sudeći prema Yasidovom renderingu, s jednakom lakoćom uklopio u sumoran futuristički svijet kako ga je prikazao Ridley Scott prije više od trideset godina.

Uvijek je zanimljivo vidjeti što rade mladi talentirani dizajneri poput Yasida, štoviše, želimo još!

Obavezno pogledajte video prilog!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene