Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pimpajte svoj Tesla Model S s paketom nadogradnji Unplugged Performance-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konferencija Tesla Motors Cluba, TMC Connect, upravo je privedena kraju u Kaliforniji a jedna od zvijezda ovogodišnje konferencije bio je model u interpretaciji Unplugged Performancea, prve tuning kuće u svijetu specijalizirane za Tesla modele.

Kalifornijski Unplugged Performance je prva tuning kuća u svijetu koja se fokusira isključivo na Tesla Model S. Osmišljavanje unapređenja za nešto što je ionako savršeno nije nimalo lak zadatak a da bi UP to postigao, njihove proizvode dizajniraju, izrađuju prototipove istih i proizvode unutar firme prema najvišim standardima. Unplugged Performance je ogranak tvrtke Bulletproof Automotive koja nudi pakete nadogradnji za sve tipove vozila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Održana 4. velika utrka ubrzanja – tko je ovaj put najbrži? Slika nije dostupna Volvo Sport P1900 Što kažete na ovaj prekrasan kabriolet iz 1956. godine?

Performanse dostojne superautomobila kakve nudi Model S po prvi put dolaze u kombinaciji s unapređenjima najviše kvalitete kakve nudi upravo Unplugged Performance. S ovim paketima opreme s potpisom UP-a svaki Model S postaje jedinstven i definitivno će se isticati među ostalim elektrašima na Supercharger stanicama za punjenje.

Ovo nije prvi put da je neki Teslin model prošao tretman neke tuning kuće. Zapravo, tuning kuća Saleen trenutno radi na modifikacijama za Model S, ali ovoga puta u središtu pozornosti je upravo tim iz Unplugged Performancea.

Prilično je teško dodatno uljepšati već ionako elegantne linije Teslinog Modela S a Unplugged Performance, čini se, jedini je tuner koji je razvio paket dodataka izuzetno visoke kvalitete koji je elegantan i zapravo samo dodatno naglašava konture profinjenog Modela S a da usto nije pokleknuo porivima da pretjera.

Elementi koji dolaze s UP-ovim paketom nadogradnji proizvode se u SAD-u a dizajnirala ih je ekipa UP-a na čelu s čovjekom koji je zanat stekao nigdje drugdje nego u Ferrariju.

Tesla Model S najsigurniji je automobil na svijetu – ili nije?

Kako vam se dopada mat plava Tesla S na 22-inčnim Vossen naplatcima?

O kakvim se nadogradnjama radi? UP je razvio prednji spojler i difuzor (po početnoj cijeni od 5.400 kn), stražnji spojler i difuzor koji će vas koštati 8.750 kn, zatim spojler na poklopcu prtljažnika za 5.050 kn, bočne pragove (8.200 kn) te tzv. Complete Front Fascia System koji mijenja izgled prednjeg kraja za 5.600 kn. Za još nekoliko tisuća kuna, UP će obojati spomenute dijelove u boju karoserije ili pak ponuditi iste u karbonu.

Kupci mogu odabrati konkretne, pojedinačne elemente ili se pak mogu odlučiti za cijeli paket, a upravo je to odlučilo učiniti oko 90 posto njihovih kupaca. Modifikacije izgledaju doista kvalitetno pa vjerujemo da svatko tko ima Model S u garaži ne bi puno razmišljao da li da ih nabavi.

Pogonski agregat je ostao isti što neće biti primjer sa Saleen Tesla modelom S koji bi trebao biti prvi tunirani električni automobil. Naime, Tesla S sa Performance plus paketom dolazi sa visoko-performansnim inverterom koji dostavlja 416 KS i 600 Nm okretnog momenta a sav taj okretni moment dostupan je od nula okretaja. Prema službenim podacima, model S postiže ubrzanje od nule do stotke za 4.6 sekunde a najbolji dio priče jest što automobil konstantno ubrzava jednako dobro.

Sve u svemu, svaki Model S unaprijeđen UP-ovim paketom dodataka svakako će se isticati iz gomile na pozitivan način s osebujnom osobnošću koja istovremeno nije pretjerana. Tako je u rukama ekipe iz UP-a jedan od najboljih električnih automobila ikada postao još bolji i još agresivniji, ali u granicama dobrog ukusa!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene