Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sezona vožnje na dva kotača

Piaggio Tour svim znatiželjnima omogućio probnu vožnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sezona skutera, motocikala, quadova i inih prometala, u punom je zamahu. Dokazuje to i održavanje raznih moto manifestacija, poput Piaggio Toura, organiziranog u režiji glavnog zastupnika Piaggia za Hrvatsku.

Riječ je o manifestaciji na kojoj svi zainteresirani mogu isprobati brojne modele iz ponude Piaggio grupacije. Prvi je Piaggio Tour održan u Puli, na kratodromu Green Garden, a karting staza je odabrana i za riječki event, održan prošlog petka, na novoj karting stazi na Preluku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zaredali se sudari na moru 16-godišnjakinja čija je majka jučer poginula na jet skiju bori se za život u bolnici, a na Hvaru još jedna nesreća s teškim ozljedama Slika nije dostupna prebačena u bolnicu u Dubrovniku Teška nesreća kod Neuma: Djevojčica završila s ozljedama glave nakon što se skuter zaletio u pedalinu

'U suradnji s Piagg HR tvrtka Moto Mat, koja ima svoj 2 prodajna salona, organiziramo promo testne vožje. Imamo u ponudi većinu modela iz naše bogate ponude-Piag, Gil, Vespa, Aprilia, Derbi, Mot G motoc i skutera. Želja nam je privući što veći broj potencijalnih kupaca da isprobaju naše brojne model da se uvjere u njihove odlične vozne osobine i tehničke karakteristike.Jučer smo imali u centru grada prezentaciju, danas evo na novootvorenoj stazi imamo testne probne vožnje', ispričao je Saša Matušić, iz Moto Matušića.

 

Iako vrijeme nije baš bilo naklonjeno dvokotačima, ipak se na prekrasnoj karting stazi na Preluku, gdje su nekada jurili najbolji svjetski motociklisti predvođeni velikim Giacomom Agostinijem, okupio zamjetan broj ljubitelja motocikala i skutera.

Jer za prave ljubitelje vožnje na dva kotača, jak vjetar i nekoliko kapi kiše, ipak nisu ozbiljna prepreka. Posebno kada je na stazi parkiran i sjajan Aprilijin novitet  RSV4, s čak 180 konjskih snaga ili pak, za skuter-fanove, nevjerojatna Gilera GP 800, najjači skuter na svijetu. Slijedeći Piaggio Tour održat će se u Splitu.

Emisiju Automotiv gledajte nedjeljom, u jutarnjem terminu programa Nove TV.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene