Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Dinamičniji styling

Osvježeni Hyundai Santa Fe spreman za Frankfurt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hyundai je objavio prve fotografije i podatke o osvježenoj izvedbi svog velikog SUV-a koji će premijerno nastupiti na skorašnjem frankfurtskom auto salonu.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Brzi SUV dvoboj - KIA Stonic & Hyundai Kona Slika nije dostupna VRUĆI METAL Svi novi automobili s Frankfurt International Motor Showa

Koliko možemo vidjeti kozmetičke će dorade uključivati dorađeni prednji branik s novim ukrasima, svjetlima za maglu i LED svjetlima za dnevnu vožnju. Također, tu je i nešto drugačija i izraženija maska motora, a razlike se primjećuju na prednjim svjetlima, izmijenjenom stražnjem braniku, novim završecima ispušnih cijevi te osvježenim dizajnom stražnjih LED svjetala.

Unutrašnjost ovog automobila se pak može pohvaliti nešto većim središnjim zaslonom, novim kontrolama i prekidačima infotainment sustava. Proizvođač također navodi i kako će putnici odmah primijetiti i veću kvalitetu upotrijebljenih materijala te razine izrade interijera.

Osvježeni Santa Fe će se moći pohvaliti i bogatijom opremom, posebno onom sigurnosnom koja će sada uključivati i sustav automatskog kočenja u nuždi, sustav upozorenja za bočni promet otraga, sustav upozorenja na vozilo u mrtvom kutu, sustav zadržavanja vozila u isto voznoj traci i sl.

Hyundai za sada nije objavio tehničke podatke, odnosno jesu li učinjene kakve promjene glede motorizacije i sl. pa ćemo se za te informacije morat još malo strpjet.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene