Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nurburgring Nordschleife kratko zatvoren zbog velikog grafita – saznajte kakvog!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznata njemačka trkaća staza Nürburgring protekle je nedjelje bila zatvorena na nekoliko sati jer su službenici staze morali ukloniti ogromni bijeli grafit – ni više ni manje, grafit penisa.

Da nema šaljivdžija život bi bio daleko tmurniji. Dakako da ovo mišljenje ne dijele ljudi koji su predmet šale, ali općenito gledajući dobrobit čovječanstvu mjeri se u količini smijeha koji izazivaju. U zamku šala upao je i legendarni Nurburgring.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Nurburgring Nordschleife, sigurno najbolja cestovno-trkaća ruta ove je nedjelje morao biti zatvoren za utrke. Austrijska novinska agencija APA izvjestila je da su grafiteri ilegalno naslikali ogromni, i pod time mislimo ogromni (15 puta 4 metara) potpuno bijeli penis na betonu poznate trkaće staze. Vijest je neke dobrano nasmijala dok je neke poprilično razočarala jer je protekli vikend nakon dugo vremena bilo lijepo vrijeme a puno vozača nestrpljivo je čekalo za svoje vrijeme na Nordschleifeu.

Osim što stvarno upada u oči, cijeli grafit ispunjen je bojom što smanjuje prianjivost vozila na površinu na tom segmentu staze, tako da, bilo primjereno ili ne, penis je morao biti uklonjen iz sigurnosnih razloga. Službenici trkaće staze poslali su posebna vozila za čišćenje grafita a policijski službenici pretpostavljaju da je za izradu grafita bilo potrebno oko 20 litara bijele.

►►►   918 Spyder osvaja Nurburgring

►►►   Renault Megane 265 Trophy – kralj Nürburgringa

Grafiti su sastavni dio Nordschleifea i većina vozača toliko je koncentrirana na vožnju da uglavnom niti ne obraća pažnju na crteže na betonu, ali što jest, jest, ovo je doista nešto što se ne vidi svaki dan.

Pokušajte samo zamisliti prvih par vozača koji su krenuli na svoj uobičajen nedjeljni krug po Nordschleifeu i njihov izraz lica kad su se našli oči u oči s velikom bijelom nemani...za puknuti od smijeha!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene