Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRUĆI METAL

Novi Suzuki Swift Sport – heroj ulice vraća se u rujnu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Frankfurtski autoshow bit će pozornica za predstavljanje treće generacije omiljene japanske džepne jurilice

Navikli smo da Suzuki informacije o svojim novim modelima drži u tajnosti do zadnjeg trenutka prije službene prezentacije, stoga nas jednak pristup s novim Swiftom Sport nije začudio.  

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Sljedeća generacija BMW-a i3 – sigurno atraktivniji, što je s napretkom u autonomiji? Slika nije dostupna Vrući metal Volkswagen predstavio potpuno novi T-Roc, crossover koji ima sve odlike da bude apsolutni hit tržišta!

Suzuki najavljuje izbacivanje atmosferskog motora i ugradnju onoga potpomognutog turbom Japanci su odlučili umiroviti dosadašnji pristup i treću generaciju Swifta Sport, koji bi trebao težiti manje od 1000 kg, učiniti ekološki prihvatljivijom, štedljivijom, a ujedno i podosta bržom. Kao opcija spomenut je turbomotor za koji će Suzuki detalje zadržati za sebe sve do rujna, no vrlo je vjerovatno kako će to biti 1,4-litreni turbomotor iz Vitare.

Time bi novi vrući Swift proizvodio sveukupno 140 KS, no s obzirom na turbopunjač i masu, vožnja bi trebala biti impresivnija od onoga što piše na papiru. Uz to se očekuje precizan i kratak mjenjač, izravan upravljač i sportski ovjes, sve upakirano, prema trenutno jedinoj službenoj fotografiji, u suptilno agresivniji izgled. Simpatičnost nikada neće izaći iz mode, a Swift je za to dokaz broj 1!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene