Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRUĆI METAL

Novi veliki SEAT zvat će se Tarifa!? Vi to ovdje možete promijenti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najavljeni novitet španjolskog proizvođača smjestit će se iznad popularne Atece i tako činiti vrh ponude SUV-a

Seat je uvijek bio predan filozofiji davanja imena svojim modelima prema gradovima i drugim manjim naseljima u rodnoj Španjolskoj a jednako će biti i s nadolazećim velikim SUV modelom. Ovaj put u izboru imena mogli su sudjelovati svi posjetitelji njihove web stranice, poštujući to osnovno pravilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Razgolićeni novi Porsche Cayenne u 29 slika otkriva koliko je zaista napredovao Slika nije dostupna VRUĆI METAL Sljedeća generacija BMW-a i3 – sigurno atraktivniji, što je s napretkom u autonomiji?

Očekivano, prijavio se velik broj ljudi, točnije više od 133.000, među kojima smo bili i mi, koji su dali 10.130 prijedloga, tako da nismo sigurni koliko su si Španjolci olakšali izbor, ali uspjeli su ga svesti na samo devet. Među odabranim imenima nažalost nismo pronašli naš izbor – Coca.

Još manje nam se sviđaju odabrana imena pogotovo kad je među njima i naziv - Tarifa. Zamislite samo kad vas pitaju: "Koju Tarifu voziš?". Ostalih osam glasi: Abrera, Alboran, Aran, Aranda, Avila, Donosti, Tarraco i Teide, koja će Seat 12. rujna na Autoshowu u Frankfurtu svesti na finalna tri.

Ako niste sudjelovali u inicijalnom natječaju evo vam prilike da kažete svoje mišljenje o finalnih 9 imena budućeg Seata.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene