Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konkurencija njemačkim limuzinama

Novi Nissan GT-R bi mogao imati i limuzinsku izvedbu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema posljednjim saznanjima Nissan je odlučio razvoj sljedeće generacije modela GT-R djelomično preseliti iz Japana u Europu i SAD, a u konačnici na tržište bi mogla stići i njegova limuzinska izvedba.

 

Pročitajte i ovo Limuzina za vrijeme utrke NASCAR utrke Donald Trump s Melanijom sjeo u svoju "Zvijer" i provozao se poznatom trkaćom stazom. A onda je utrka otkazana Slika nije dostupna Osvježena 'Godzilla' FOTO: Nissan GT-R u novom ruhu

Točnije, Motoring javlja, pozivajući se na insajdere bliske razvojnom procesu ovog automobila, kako je dio razvoja novog GT-R-a povjeren Nissanu Europe i Nissanu USA. Točni razlozi nisu u potpunosti poznati, a jedan od njih bi mogao biti upravo u činjenici kako je riječ o dijelovima svijeta u kojima su popularne performance limuzine, odnosno segment u koji bi Nissan također htio ući.

Dakako, radilo bi se o modelu, ako do njegove proizvodnje uistinu i dođe, pod značkom Infinitija, a glavnu bi konkurenciju toj limuzini činila njemačka konkurencija, odnosno modeli Porschea, Mercedesa i sl.

Novi GT-R i njegova limuzinska izvedenica se na tržištu najvjerojatnije neće pojaviti u isto vrijeme, a kako bi novi GT-R trebao stići za otprilike dvije godine, infinitijevoj se limuzini ne treba nadati prije 2018.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene